Trap bekleden met overzettreden

RiKa Traprenovatie Almere werkt met het specifieke trede-over-trede systeem, waarbij er op maat gemaakte overzettreden over de bestaande trap wordt geplaatst. RiKa Traprenovatie heeft een ruim assortiment waarbij er gekozen kan worden uit meer dan 30 verschillende kleur-stijlen.

Overzettreden hebben verschillende voordelen:

  • Geluiddempend: de overzettreden worden bevestigd met bruislijm, waardoor de ‘stap’ op de trede een stuk doffer wordt en eventuele kraken in treden verminderen of verdwijnen.
  • Kras- en slijtvast: dankzij de melamine coating is het materiaal extra hard en kan het een hoop verdragen. Het materiaal is, in tegenstelling tot andere materialen als bijvoorbeeld hout, bestand tegen hitte en chemicaliën. De renovatie is een investering en bij normaal gebruik zal deze een mensenleven meegaan.
  • Antislip toplaag: door de dunne transparante antislip toplaag is de trap veilig in gebruik.
  • Eenvoudig in onderhoud en ideaal voor mensen met allergie: Nooit meer stofzuigen! De gerenoveerde trap bestaat uit oppervlakken die gemakkelijk stofvrij en schoon gehouden kunnen worden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een stoffen trapbekleding. Dit maakt het product geschikt voor mensen met een stof-allergie. Het onderhoud van een RiKa traprenovatie is slechts een vochtig doekje.
Open trap renovatie

Open trap renoveren

Uw open trap kan op verschillende manieren gerenoveerd worden. Zowel dubbelzijdig als enkelzijdig renoveren is mogelijk. Kies uit één van de 30 verschillende kleur-stijlen die perfect bij uw inrichting past. Er zijn vele mogelijkheden om uw open trap volledig naar wens te renoveren.

Open trap renoveren
gesloten trap renovatie

Dichte trap renoveren

Een dichte of gesloten trap is perfect te renoveren. Kies uit een van de velen kleur-stijlen en voeg eventueel verlichting toe om van de trap een pronkstuk te maken. Natuurlijk maakt het niet uit of uw trap een of meerdere bochten heeft.

Dichte trap renoveren

Voordelen van een RiKa traprenovatie

Gratis offerte en advies op maat.
Meer dan 30 verschillende kleur-materialen.
Specialistisch familiebedrijf.
Geen sloopwerkzaamheden.
CBW-erkend traprenovatiespecialist.
Meer dan 20 jaar ervaring in uitsluitend traprenovaties.
Tot 15 jaar garantie.
Adviseur = Monteur.
Meestal binnen 1 dag gerenoveerd.
Uw wanden, behang en vloer worden niet beschadigd.
Geluiddempend.
5/5☆ beoordeeld door klanten van RiKa.
Geschikt voor alle soorten trappen.
Veilig en gemakkelijk te onderhouden.
Precisie en kwaliteit is de prioriteit.
Afspraak = afspraak.