Wij zijn RiKa traprenovatie

gesloten trap kalk eiken

Ruim 20 jaar geleden is Ted Witmer RiKa Traprenovatie gestart. ‘Dit bedrijf is mijn passie geworden en ik sta nog iedere dag met veel plezier bij de klant op de stoep te werken’

Bij RiKa Traprenovatie Almere bent u verzekerd bent van vakwerk en kwaliteit. ‘Wij zijn een specialistisch familiebedrijf waarin precisie en kwaliteit centraal staan. Het renoveren van een trap vereist veel vakkennis, mede hierdoor blijven wij liever een klein team. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van iedere traprenovatie blijven garanderen.’ Bij RiKa Traprenovatie is uw adviseur ook de monteur. Hierdoor kunnen er in het gehele proces geen misverstanden ontstaan.

De materialen die RiKa gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de investering tientallen jaren zal meegaan. De materialen komen uit Duitse fabrieken die al ruim 40 jaar ervaring hebben met het produceren van deze kwaliteitsproducten. Tevens leveren wij 15 jaar garantie op een traprenovatie. Bekijk ook de werkwijze die wij hanteren.

Wij zijn een CBW-erkend bedrijf, wat voor u vele voordelen biedt, maar vooral meer zekerheid. Bedrijven die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen.

Onze kernwaarden:

  • Afspraak is afspraak.
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
  • Kwaliteit gaat boven kwantiteit.
  • Geen moeilijke offertes.
  • Als klant weet je altijd waar je aan toe bent.

Onze traprenovaties zijn:

Snelheid
Ervaring
Kwaliteit
Prijs
Garantie

Team

Ted Dittmer

Ted Witmer

Eigenaar – Vader

‘Ik ben met toeval in het vak gerold en traprenovatie bleek al snel het mooiste vak dat er is.’ Ted is de eigenaar van RiKa Traprenovatie en met meer dan 20 jaar ervaring in exclusief traprenovaties een ware specialist! Afspraak is bij Ted ook echt afspraak! Samen met zoon Kars zorgt Ted dat elke trap perfect, en op het juiste moment opgeleverd wordt!

Kars Dittmer

Kars Witmer

Zoon

Na het afronden van zijn studie is Kars zijn vader achterna gegaan om het mooie ambacht van traprenovaties tot in de puntjes te perfectioneren. ‘Iedere dag weer iemand anders blij maken met een mooie traprenovatie, dat geeft mij veel positieve energie.

Heb jij ook een trap die een renovatie verdient?

Wij kunnen je gegarandeerd helpen aan een perfect gerenoveerde trap. Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Veelgestelde vragen over RiKa traprenovatie

Wat is het werkgebied van RiKa Traprenovatie?

RiKa Traprenovatie is gevestigd in Almere-stad en verzorgd voor 80% van de traprenovaties ook in Almere. Verder bestaat het werkgebied uit Lelystad, Zeewolde, Dronten, Zeewolde, Muiden, Muiderberg, Weesp, Amersfoort en een belangrijk deel van ‘t Gooi zoals Hilversum, Naarden, Huizen, Laren, Bussum, Eemnes en Blaricum.

Hoe kan RiKa Traprenovatie de kwaliteit van iedere trap garanderen?

RiKa traprenovatie is een klein familiebedrijf waar kwaliteit en precisie de hoogste prioriteit is. De adviseur is de monteur waardoor er geen misverstanden kunnen ontstaan. Tevens leveren wij de trap pas af, als wij zelf 100% tevreden zijn.

Hoe lang duurt het om mijn trap te renoveren?

Een enkele traprenovatie neemt doorgaans niet meer dan één dag in beslag.

Hoe lang gaat mijn traprenovatie mee?

Vanuit de fabriek wordt er tegenwoordig tot 15 jaar garantie gegeven op een traprenovatie, echter leert ervaring dat de investering een mensenleven meegaan.

Wat zijn de kosten van een traprenovatie?

De kosten van een traprenovatie verschillen per trap. Dit komt doordat iedere trap verschillend aantal treden en afmetingen heeft. Wilt u meer informatie over de kosten voor uw trap? Vraag dan direct meer informatie!