Traprenovatie in Lelystad open trap

Unieke en op maat gemaakte trap in Lelystad?

In dat geval bent u bij RiKa Traprenovatie aan het juiste adres. RiKa Traprenovatie is uw traprenovatie specialist in Lelystad en omstreken voor zowel open als dichte trappen.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en oog voor detail leveren wij vakwerk en uiterst kwalitatief werk af. Met een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis bespreken wij graag de mogelijkheden voor een traprenovatie precies naar uw wensen.

Onze werkwijze

Uw traprenovatie start met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u direct uw wensen met ons bespreken kunt voor de traprenovatie passend bij uw interieur. De materialen die wij gebruiken zijn kras- en slijtvast, hebben een antislip toplaag, zijn geluiddempend en zijn eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de traprenovatie meestal al in één dag geplaatst.

Waarom kiezen voor RiKa Traprenovatie?

RiKa Traprenovatie kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor wij trots zijn op iedere uitgevoerde traprenovatie. Bij RiKa Traprenovatie profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Adviseur = monteur
  • Klein en specialistisch team met oog voor detail
  • Tot 15 jaar garantie op uitslijten
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

Wilt u in uw huis in Lelystad ook een nieuwe traprenovatie? Wilt u meer weten over onze ontwerpen of wilt u vrijblijvend advies bij u thuis? Wacht niet langer en besluit vandaag nog dat het tijd is voor een traprenovatie. U kan ons bereiken op ons nummer 06 42128978, of via ons contactformulier hiernaast. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag!