Traprenovatie in Huizen dichte trap

Dé specialist in Huizen

Al ruim 20 jaar is RiKa Traprenovatie de specialist van Huizen en omstreken. We hebben een ruim assortiment waarbij er gekozen kan worden uit meer dan 30 verschillende kleur-stijlen. Naast open en dichte traprenovaties zijn er nog vele verschillende opties, zoals trapwangen en verschillende soorten LED-verlichting.

Al jarenlang voeren wij traprenovaties uit in t’ Gooi en Huizen. Wij zijn namelijk gevestigd in Almere, wat vlak in de buurt is. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en hoeveel een traprenovatie kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Veilig en onderhoudsarm

De materialen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit. Door coating in de toplaag zijn de materialen uiterst antislip en bovendien ook kras- en slijtvast. Naast uitglijden, is het onderhouden van de trap ook verleden tijd. De materialen zijn bestand tegen vlekken en hoeven nooit meer gelakt of geverfd te worden.

Uw traprenovatie in Huizen laten uitvoeren door een specialistisch familiebedrijf?

RiKa Traprenovatie bestaat uit een klein en hecht team, hierdoor kunnen wij u verzekeren van topkwaliteit. Wij nemen de tijd voor uw project, hebben oog voor detail en gaan niet weg voordat de traprenovatie naar uw volledige tevredenheid is uitgevoerd. De materialen komen uit Duitse fabrieken die al ruim 40 jaar ervaring hebben met het produceren van deze kwaliteitsproducten. Tevens leveren wij tot 15 jaar garantie op een traprenovatie.

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

Uw traprenovatie in het Gooi kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen. Kies nu voor onze volledige begeleiding van A tot Z. Wij garanderen u de beste kwaliteit en het persoonlijkste contact. U kan ons bereiken via het contactformulier hiernaast. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag!