Traprenovatie dichte trap in Hilversum

Dé specialist in Hilversum

Al ruim 20 jaar is RiKa Traprenovatie de specialist van Hilversum en omstreken. We hebben een ruim assortiment waarbij er gekozen kan worden uit meer dan 30 verschillende kleur-stijlen. Naast open en dichte traprenovaties zijn er nog vele verschillende opties, zoals trapwangen en verschillende soorten LED-verlichting.

Al jarenlang voeren wij traprenovaties uit in t’ Gooi en ook in Hilversum. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en hoeveel een traprenovatie kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Veilig en onderhoudsarm

Uw traprenovatie start met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u direct uw wensen met ons bespreken kunt voor de traprenovatie passend bij uw interieur. We werken met het specifieke trede-over-trede systeem, waarbij er op maat gemaakte overzettreden over de bestaande trap wordt geplaatst. De materialen die wij gebruiken zijn kras- en slijtvast, hebben een antislip toplaag, zijn geluiddempend en zijn eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de traprenovatie meestal al in één dag geplaatst.

Uw traprenovatie in Hilversum laten uitvoeren door een specialistisch familiebedrijf?

RiKa Traprenovatie bestaat uit een klein en hecht team, hierdoor kunnen wij u verzekeren van topkwaliteit. Wij nemen de tijd voor uw project, hebben oog voor detail en gaan niet weg voordat de traprenovatie naar uw volledige tevredenheid is uitgevoerd. De materialen komen uit Duitse fabrieken die al ruim 40 jaar ervaring hebben met het produceren van deze kwaliteitsproducten. Tevens leveren wij tot 15 jaar garantie op een traprenovatie.

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

Als u plannen heeft om uw trap te renoveren in Hilversum, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wilt u een open of dichte trap laten renoveren? De wangen laten mee-bekleden of als extra ledverlichting in de trap? Wij gaan graag voor jullie aan de slag. U kan ons bereiken op ons nummer 06 42128978, of via ons contactformulier. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in Hilversum.