Traprenovatie in Muiden dichte trap met led

Unieke en op maat gemaakte trap in Muiden?

In dat geval bent u bij RiKa Traprenovatie aan het juiste adres. RiKa Traprenovatie is uw traprenovatie specialist in de Gooise Meren en omstreken voor zowel open als dichte trappen.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en oog voor detail leveren wij vakwerk en uiterst kwalitatief werk af. Met een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Muiden bespreken wij graag de mogelijkheden voor een traprenovatie precies naar uw wensen.

Veilig en onderhoudsarm

De materialen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit. Door coating in de toplaag zijn de materialen uiterst antislip en bovendien ook kras- en slijtvast. Naast uitglijden, is het onderhouden van de trap ook verleden tijd. De materialen zijn bestand tegen vlekken en hoeven nooit meer gelakt of geverfd te worden.

Waarom kiezen voor RiKa Traprenovatie?

RiKa Traprenovatie bestaat uit een klein en hecht team, hierdoor kunnen wij u verzekeren van topkwaliteit. Wij nemen de tijd voor uw project, hebben oog voor detail en gaan niet weg voordat de traprenovatie naar uw volledige tevredenheid is uitgevoerd. De materialen komen uit Duitse fabrieken die al ruim 40 jaar ervaring hebben met het produceren van deze kwaliteitsproducten. Tevens leveren wij tot 15 jaar garantie op een traprenovatie.

Interesse in een traprenovatie in Muiden?

Wilt u in uw huis in Muiden ook een traprenovatie? Wilt u meer weten over onze ontwerpen of wilt u vrijblijvend advies bij u thuis? Wacht niet langer en besluit vandaag nog dat het tijd is voor een traprenovatie. U kan ons bereiken op ons nummer 06 42128978, of via ons contactformulier hiernaast. Uw traprenovatie in Muiden kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.