gesloten trap renovatie

Dichte trap renoveren

Een dichte trap is altijd ideaal te renoveren met het trede-over-trede systeem. Kies uit één van de 30 verschillende kleur-stijlen die perfect bij uw inrichting past, of combineer de verschillende materialen naar uw wens. Deze verschillende kleuren nemen wij altijd mee tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Het maakt niet uit of uw trap recht is een of meerdere bochten heeft.

Dichte trap renoveren doormiddel van overzettreden

Bij het renoveren van de trap wordt er in feite een geheel nieuwe trap over uw bestaande trap geplaatst. Bij een dichte traprenovatie worden er naast de overzettreden ook stootborden en onderlatten geplaats. De RiKa overzettreden hebben meerdere voordelen:

  • Geluiddempend
  • Kras- en slijtvast
  • Antislip toplaag
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Ideaal voor mensen met allergie

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden? Wij komen altijd vrijblijvend langs om de trap op te meten en de verschillende kleur-stijlen te tonen. De adviseur is direct ook uw monteur, zodat u verzekerd bent van een vast aanspreekpunt tijdens het aankoop- en montageproces. Een traprenovatie neemt normaliter één dag in beslag.

Neem contact op of bel 0642128978

Kunnen de zijkanten van mijn trap ook bekleed worden?

Uiteraard is dit mogelijk. Er kan keuze gemaakt worden tussen witte zijkanten of zijkanten in dezelfde kleur als de treden. Het bekleden van de zijkanten is precisiewerk en een arbeidsintensief proces, waardoor de traprenovatie doorgaans meer dan een dag in beslag neemt.

Kan er in mijn dichte trap ook verlichting geplaatst worden?

Ja, er zijn meerdere mogelijkheden voor verlichting in de trap. Er kan gekozen worden tussen smalle of brede led-strips onder de treden, in vel of warm licht. Daarnaast zijn spotjes in de zijkant van de trap ook mogelijk (als deze mee-bekleed worden)

Wat kost het renoveren van een gesloten trap ongeveer?

De kosten van een traprenovatie verschillen per trap. Dit komt doordat iedere trap verschillend aantal treden en afmetingen heeft. Wilt u meer informatie over de kosten voor uw trap? Vraag dan direct meer informatie!

Hoe moet ik mijn trap het beste onderhouden?

Een vochtig doekje is het dagelijkse onderhoud van uw trap.

Uit wat voor materialen kan ik allemaal kiezen?

Bij RiKa Traprenovatie heeft u keuze uit meer dan 30 verschillende kleur-stijlen. Naast de ‘normale’ overzettreden van extra hard laminaat zijn er ook andere materialen verkrijgbaar zoals PVC of echt hout. Echt hout is onderhoudsintensief waardoor de voorkeur van de klant normaliter bij de andere materialen ligt.

Hoe lang duurt het renoveren van een gesloten trap?

Het renoveren van een gesloten trap neemt doorgaans niet meer dan een dag in beslag.