Traprenovatie in Amersfoort dichte trap

Unieke en op maat gemaakte traprenovatie in Amersfoort?

In dat geval bent u bij RiKa Traprenovatie aan het juiste adres. RiKa Traprenovatie is uw traprenovatie specialist in Amersfoort en omstreken voor zowel open als dichte trappen.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en oog voor detail leveren wij vakwerk en uiterst kwalitatief werk af. Met een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis bespreken wij graag de mogelijkheden voor een traprenovatie precies naar uw wensen.

Veilig en onderhoudsarm

Uw traprenovatie start met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u direct uw wensen met ons bespreken kunt voor de traprenovatie passend bij uw interieur. We werken met het specifieke trede-over-trede systeem, waarbij er op maat gemaakte overzettreden over de bestaande trap wordt geplaatst. De materialen die wij gebruiken zijn kras- en slijtvast, hebben een antislip toplaag, zijn geluiddempend en zijn eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de traprenovatie meestal al in één dag geplaatst.

Uw traprenovatie in Amersfoort laten uitvoeren door een specialistisch familiebedrijf?

RiKa Traprenovatie kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor wij trots zijn op iedere uitgevoerde traprenovatie. Bij RiKa Traprenovatie profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Adviseur = monteur
  • Klein en specialistisch team met oog voor detail
  • Tot 15 jaar garantie op uitslijten
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Woont u in Amersfoort? Wij komen bij u voor vrijblijvend advies!

Wij komen graag bij u in Amersfoort langs om de mogelijkheden van de traprenovatie te bespreken. Onze specialisten hebben 30+ verschillende kleur-stijlen bij zich waardoor u gelijk een goede keuze kunt maken voor de traprenovatie passend bij uw interieur. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Uw traprenovatie in Amersfoort kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.