Dichte traprenovatie in Blaricum

Unieke en op maat gemaakte trap in Blaricum?

In dat geval bent u bij RiKa Traprenovatie aan het juiste adres. RiKa Traprenovatie is uw traprenovatie specialist in Blaricum en omstreken voor zowel open als dichte trappen.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en oog voor detail leveren wij vakwerk en uiterst kwalitatief werk af. Met een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis bespreken wij graag de mogelijkheden voor een traprenovatie precies naar uw wensen.

Veilig en onderhoudsarm

De materialen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit. Door coating in de toplaag zijn de materialen uiterst antislip en bovendien ook kras- en slijtvast. Naast uitglijden, is het onderhouden van de trap ook verleden tijd. De materialen zijn bestand tegen vlekken en hoeven nooit meer gelakt of geverfd te worden.

Uw traprenovatie in Blaricum laten uitvoeren door een specialistisch familiebedrijf?

RiKa Traprenovatie kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor wij trots zijn op iedere uitgevoerde traprenovatie. Bij RiKa Traprenovatie profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Adviseur = monteur
  • Klein en specialistisch team met oog voor detail
  • Tot 15 jaar garantie op uitslijten
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

Wilt u in uw huis in Blaricum ook een nieuwe traprenovatie? Wilt u meer weten over onze ontwerpen of wilt u vrijblijvend advies bij u thuis? Kies nu voor onze volledige begeleiding van A tot Z. Wij garanderen u de beste kwaliteit. U kan ons bereiken via het contactformulier hiernaast. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag! Uw traprenovatie in het Gooi kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.