Traprenovatie in Bussum met trap verlichting

Unieke en op maat gemaakte trap in Bussum?

In dat geval bent u bij RiKa Traprenovatie aan het juiste adres. RiKa Traprenovatie is uw traprenovatie specialist in de Gooise Meren en omstreken voor zowel open als dichte trappen.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en oog voor detail leveren wij vakwerk en uiterst kwalitatief werk af. Met een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Bussum bespreken wij graag de mogelijkheden voor een traprenovatie precies naar uw wensen.

Veilig en onderhoudsarm

De materialen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit. Door coating in de toplaag zijn de materialen uiterst antislip en bovendien ook kras- en slijtvast. Naast uitglijden, is het onderhouden van de trap ook verleden tijd. De materialen zijn bestand tegen vlekken en hoeven nooit meer gelakt of geverfd te worden.

Waarom kiezen voor RiKa Traprenovatie?

RiKa Traprenovatie kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor wij trots zijn op iedere uitgevoerde traprenovatie. Bij RiKa Traprenovatie profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Adviseur = monteur
  • Klein en specialistisch team met oog voor detail
  • Tot 15 jaar garantie op uitslijten
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Interesse in een traprenovatie in Bussum?

Wij komen graag bij u in Bussum langs om de mogelijkheden van de traprenovatie te bespreken. Onze specialisten hebben 30+ verschillende kleur-stijlen bij zich waardoor u gelijk een goede keuze kunt maken voor de traprenovatie passend bij uw interieur. Kortom, bent u op zoek naar een open of een dichte traprenovatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte.