Traprenovatie in Dronten met verlichting

Unieke en op maat gemaakte trap in Dronten?

In dat geval bent u bij RiKa Traprenovatie aan het juiste adres. RiKa Traprenovatie is uw traprenovatie specialist in Dronten en omstreken voor zowel open als dichte trappen.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en oog voor detail leveren wij vakwerk en uiterst kwalitatief werk af. Met een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis bespreken wij graag de mogelijkheden voor een traprenovatie precies naar uw wensen.

Onze werkwijze

Uw traprenovatie start met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u direct uw wensen met ons bespreken kunt voor de traprenovatie passend bij uw interieur. De materialen die wij gebruiken zijn kras- en slijtvast, hebben een antislip toplaag, zijn geluiddempend en zijn eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de traprenovatie meestal al in één dag geplaatst.

Uw traprenovatie in Dronten laten uitvoeren door een specialistisch familiebedrijf?

RiKa Traprenovatie bestaat uit een klein en hecht team, hierdoor kunnen wij u verzekeren van topkwaliteit. Wij nemen de tijd voor uw project, hebben oog voor detail en gaan niet weg voordat de traprenovatie naar uw volledige tevredenheid is uitgevoerd. De materialen komen uit Duitse fabrieken die al ruim 40 jaar ervaring hebben met het produceren van deze kwaliteitsproducten. Tevens leveren wij tot 15 jaar garantie op een traprenovatie.

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

Wilt u in uw huis in Dronten ook een nieuwe traprenovatie? Wilt u een open of dichte trap laten renoveren? De wangen laten mee-bekleden of als extra ledverlichting in de trap? Wij gaan graag voor jullie aan de slag. U kan ons bereiken op ons nummer 06 42128978, of via ons contactformulier hiernaast. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in Dronten.