Traprenovatie in Muiderberg dichte trap

Unieke en op maat gemaakte trap in Muiderberg?

Al ruim 20 jaar is RiKa Traprenovatie de specialist van Muiderberg en omstreken. We hebben een ruim assortiment waarbij er gekozen kan worden uit meer dan 30 verschillende kleur-stijlen. Naast open en dichte traprenovaties zijn er nog vele verschillende opties, zoals trapwangen en verschillende soorten LED-verlichting.

Al jarenlang voeren wij traprenovaties uit in de Gooise Meren. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en hoeveel een traprenovatie kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Onze werkwijze

Uw traprenovatie start met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u direct uw wensen met ons bespreken kunt voor de traprenovatie passend bij uw interieur. De materialen die wij gebruiken zijn kras- en slijtvast, hebben een antislip toplaag, zijn geluiddempend en zijn eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de traprenovatie meestal al in één dag geplaatst.

Waarom kiezen voor een specialistisch familiebedrijf?

RiKa Traprenovatie kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor wij trots zijn op iedere uitgevoerde traprenovatie. Bij RiKa Traprenovatie profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Adviseur = monteur
  • Klein en specialistisch team met oog voor detail
  • Tot 15 jaar garantie op uitslijten
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

Wilt u in uw huis in Muiderberg ook een nieuwe traprenovatie? Wilt u een open of dichte trap laten renoveren? De wangen laten mee-bekleden of als extra ledverlichting in de trap? Wij garanderen u de beste kwaliteit. Kies nu voor onze volledige begeleiding van A tot Z. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag.