Traprenovatie in Naarden met verlichting

Dé specialist in Naarden

Al ruim 20 jaar is RiKa Traprenovatie de specialist van Naarden en omstreken. We hebben een ruim assortiment waarbij er gekozen kan worden uit meer dan 30 verschillende kleur-stijlen. Naast open en dichte traprenovaties zijn er nog vele verschillende opties, zoals trapwangen en verschillende soorten LED-verlichting.

Al jarenlang voeren wij traprenovaties uit in de Gooise Meren. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en hoeveel een traprenovatie kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Onze werkwijze

Uw traprenovatie start met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u direct uw wensen met ons bespreken kunt voor de traprenovatie passend bij uw interieur. De materialen die wij gebruiken zijn kras- en slijtvast, hebben een antislip toplaag, zijn geluiddempend en zijn eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de traprenovatie meestal al in één dag geplaatst.

Waarom kiezen voor RiKa Traprenovatie?

RiKa Traprenovatie kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor wij trots zijn op iedere uitgevoerde traprenovatie. Bij RiKa Traprenovatie profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Adviseur = monteur
  • Klein en specialistisch team met oog voor detail
  • Tot 15 jaar garantie op uitslijten
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Interesse in een traprenovatie in Naarden?

Wilt u een open of dichte trap laten renoveren? De wangen laten mee-bekleden of als extra ledverlichting in de trap? Wij gaan graag voor jullie aan de slag. U kan ons bereiken op ons nummer 06 42128978, of via ons contactformulier hiernaast. Als u plannen heeft om uw trap te renoveren in Naarden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Kies nu voor onze volledige begeleiding van A tot Z.