Traprenovatie in Zeewolde met verlichting

Unieke en op maat gemaakte trap in Zeewolde?

Al ruim 20 jaar is RiKa Traprenovatie de specialist van Zeewolde en omstreken. We hebben een ruim assortiment waarbij er gekozen kan worden uit meer dan 30 verschillende kleur-stijlen. Naast open en dichte traprenovaties zijn er nog vele verschillende opties, zoals trapwangen en verschillende soorten LED-verlichting.

Al jarenlang voeren wij traprenovaties uit in Zeewolde en de rest van Flevoland. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en hoeveel een traprenovatie kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Onze werkwijze

Uw traprenovatie start met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u direct uw wensen met ons bespreken kunt voor de traprenovatie passend bij uw interieur. De materialen die wij gebruiken zijn kras- en slijtvast, hebben een antislip toplaag, zijn geluiddempend en zijn eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is de traprenovatie meestal al in één dag geplaatst.

Waarom kiezen voor RiKa Traprenovatie?

RiKa Traprenovatie kiest voor kwaliteit boven kwantiteit, waardoor wij trots zijn op iedere uitgevoerde traprenovatie. Bij RiKa Traprenovatie profiteert u van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Adviseur = monteur
  • Klein en specialistisch team met oog voor detail
  • Tot 15 jaar garantie op uitslijten
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

Wij komen graag bij u in Zeewolde langs om de mogelijkheden van de traprenovatie te bespreken. Onze specialisten hebben 30+ verschillende kleur-stijlen bij zich waardoor u gelijk een goede keuze kunt maken voor de traprenovatie passend bij uw interieur. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij direct voor jullie aan de slag.